Περισσότερη θηλυκότητα με την αυξητική χειλιών

Περισσότερη θηλυκότητα με την αυξητική χειλιών

  • Home
  • -
  • Υγεία & Ομορφιά
  • -
  • Περισσότερη θηλυκότητα με την αυξητική χειλιών

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες ζητούν πιο γεμάτα και στρογγυλά χείλη… Ο  πλαστικός χειρουργός, Γιώργος Ανδρεανίδης αναφέρει πως με την επαναστατική τεχνική PERMALIP μπορούμε να έχουμε σαρκώδη χείλη χωρίς πρήξιμο.  

 «Η αυξητική χειλιών που γίνεται στο άνω χείλος καλό είναι να μην ξεπερνά σε μέγεθος το κάτω. Εκτός από τα ενέσιμα υλικά και την έγχυση αυτόλογου λίπους – δηλαδή τη χρήση του δικού σας λίπους, μια άλλη τεχνική η οποία είναι μόνιμη και διακρίνεται για τα στοχευμένα αποτελέσματά της είναι η τεχνική PERMALIP. Σε αυτή τη μέθοδο χρησιμοποιείται ένα υλικό από ελαστομερή σιλικόνης στο σχήμα του χείλους, με πολύ απαλή και λεία επιφάνεια, για τέλειο, φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα. Το υλικό δεν είναι ενέσιμο καθώς η ενέσιμη σιλικόνη έχει απαγορευτεί.  Η συγκεκριμένη τεχνική αυξητικής χειλιών είναι απλή, γίνεται στο ιατρείο και αρκούν μόλις λίγα λεπτά, για να αποκτήσει η ενδιαφερόμενη το μέγεθος των χειλιών που επιθυμεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο υλικό δεν έχει καμία σχέση με την υγρή σιλικόνη η οποία έχει καταργηθεί». 

Πώς πρέπει όμως να δείχνουν τα τέλεια χείλη; 

Η αναλογία από το ανώτερο σημείο του άνω χείλους μέχρι το κατώτερο σημείο του κάτω χείλους πρέπει να είναι 1/2. Στα νεανικά συμμετρικά χείλη το τόξο του Έρωτα, όπως λέγεται, το πάνω περίγραμμα του άνω χείλους είναι καλοσχηματισμένο, έντονο και ευδιάκριτο. Έντονο είναι και το αυλάκι (το φίλτρο με τις δύο στήλες αριστερά και δεξιά), που ξεκινά από τη ρινική βάση, και τελειώνει στο τόξο του έρωτα, δίνοντας όγκο στο πάνω χείλος, ο οποίος χάνεται με το πέρασμα του χρόνου.  

Επίσης, το άνω χείλος πρέπει να προεξέχει 1 έως 2 mm από το κάτω χείλος.